OVH 2000
01
APR
2014

Heech yn’t Findel bestuur druk met voorbereidingen september

Posted By :
Comments : Off

Het bestuur van Heech yn’t Findel is vorige maand weer druk bezig geweest voor de findeliers feesten die dit jaar plaatsvinden op 5, 6 en 7 september 2014. 

Zij kunnen jullie mee delen dat de bands voor de Findeliers feesten zijn geregeld.

Voor vrijdag 5 september staat Paul Vlaar op het programma. Op zaterdag de 6de komt La Stampa de boel opvrolijken en op zondag wordt geëindigd met de 7de met Van Geeft’M.

Verder wordt dit jaar ook weer gevolleybald en dit zal plaats vinden op zaterdag 6 september. Teams kunnen zich aanmelden op HYFvolleybal@gmail.com   

 

Paul Vlaar

Al ruim 15 jaar geleden heeft Paul Vlaar van zijn grote passie zijn werk mogen maken. En dat is: Muziek maken!

Paul heeft een haast oneindig repertoire van alle denkbare muziek. Van jaren 60, 70, 80, 90 tot nu! Of het nu gaat om Nederlandstalig of internationaal, love songs of feestmuziek, achtergrond- of dansmuziek, gouwe ouwe of het nieuwste uit de top 40, Paul speelt graag de muziek die U wilt horen!

 

La Stampa

La Stampa is een Full Prof. Allround showorkest bestaande uit 4 personen:Mandy, Jaap, Guido en Jorrit.

La Stampa zijn hun roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben deze

heel goed weten uit te breiden. De band speelt de allergrootste feestkrakers,

altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, Ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op!

 

Van Geeft’M 

Sander Metz en Marijn Oud groeiden beiden op, in Buren op Ameland. Muziek is onlosmakelijk verbonden met de eilander cultuur en samenleving. Beide heren speelden in de plaatselijke brassband en in diverse (feest)bands en stemmingsorkesten.

Nu spelen ze samen in Van Geeft’M! Gezellige muziek voor een leuke avond in de kroeg, een gezellige bruiloft of met de XL formatie een complete feesttent!

 

Het bestuur van Heech yn’t Findel iedereen weer te mogen verwachten op de Findeliers feesten zodat er met z’n allen een leuk feestje van gemaakt kan worden. Let er wel even op dat legitimatie verplicht is op het feestterrein.

 

Over de schrijver