OVH 2000
08
NOV
2017

Knallende lancering van “Kom terug naar Heeg”

Posted By :
Comments : Off

Karin Bloemen lanceert grootste botenconcert van Nederland.

HEEG – Met de boodschap ‘Kom terug naar Heeg’ nodigt Karin Bloemen iedereen die ooit in Heeg is geweest uit voor een groots concert op het Heegermeer op 30 juni 2018. Een vrachtwagen met Karin Bloemen op de achterzijde werd 8 november door haar Europa in gestuurd. ‘Kom terug naar Heeg’ wordt georganiseerd in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018.

Lancering Terug naar Heeg

Gastvrouw Karin Bloemen zorgt op 30 juni 2018 voor een muzikale avondvullende beleving op het water samen met haar vrienden Jeroen van der Boom, Hans Klok, Iris Kroes, Maaike Schuurmans, dirigent Theo Brouwer met zijn orkest en alle anderen.

Een avond waarbij het publiek wordt meegenomen op reis waarin allerlei muziekstijlen de revue passeren. De reis wordt geïllustreerd met video’s en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het programma is een kwalitatief hoogstaande, wervelende, uitgebalanceerde mengeling van humor, muziek, entertainment en dans. Een muzikaal spektakel met een blijvende herinnering. Een herinnering die zorgt dat men weer Terug naar Heeg komt.

Heeg is één van de meest actieve watersportkernen van Fryslân. En ook voor de bezoekers van Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 is Heeg graag een goede gastheer. Een groot muzikaal evenement op het water in 2018, Heeg voor één avond het epicentrum van Europa. Ondernemers en bewoners van Heeg zijn er klaar voor. Yn Heech is altyd wat te dwaan.

Over de schrijver