OVH 2000
27
FEB
2015

Netwerkbijeenkomst ROC Friese Poort

Posted By :
Comments : Off

Op donderdag 19 februari  j.l. kregen de ondernemers uit Heeg de mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen bij ROC Friese Poort in Sneek. Ca. 18 ondernemers zijn naar Sneek gegaan om nader kennis te maken.

Na een warm welkom werden de ondernemers verdeeld in diverse sectoren en kregen zij een rondleiding door de school. De groepen werden begeleidt door de opleidingsmanagers van de diverse sectoren, te weten: Watersport, Techniek, Horeca / Toerisme en Handel.

Op deze manier ontstond een direct contact tussen ondernemer en de school waardoor in de toekomst  de opleiding en het bedrijfsleven elkaar beter gaan vinden.

Aansluitend konden de ondernemers en aanwezigen van de opleiding met elkaar van gedachten wisselen tijden een diner in het restaurant van de Friese Poort. Deze was uitermate goed verzorgd door de studenten van de horeca opleiding.

Heeft u vragen ten aanzien van de netwerkbijeenkomst of over andere zaken die relevant zijn voor het contact met de opleiding en het bedrijfsleven dan kunt u deze mailen naar het secretariaat.

Over de schrijver