OVH 2000
Lijsttrekkers met elkaar in debat
06
MRT
2014

Verkiezingsdebat ondernemend Heeg positief

Posted By :
Comments : Off

Op maandag 3 maart vond voor het eerst een verkiezingsdebat met als thema “Ondernemers Sudwest Fryslân” plaats in Heeg. Het debat werd georganiseerd door de ondernemersvereniging van Heeg, OVH2000.

Tijden het debat konden ondernemers van Súdwest-Fryslân debatteren met de 4 grootste politieke partijen in de gemeente Sudwest Fryslân. Namens de partijen waren dhr. Durk Stoker (FNP),  dhr. Maarten Offinga (CDA), dhr. Gaby Broekhuijsen (VVD) en dhr. Wigle Sinnema (PvdA) aanwezig.

Het debat stond onder leiding van de heer Marc Stallinga, voorheen bekend van Omrop Fryslân, nu manager bij Ronald McDonald Hoeve. Tijdens het debat konden de lijstrekkers een standpunt innemen over diverse stellingen waarin onderwerpen als toeristenbelasting, windmolens en kavelprijzen aan bod kwamen. Na het innemen van een standpunt konden de lijsstrekkers hun standpunt motiveren en was er voor aanwezige ondernemers gelegenheid om vragen te stellen.

Na de stellingen stelden een aantal ondernemers nog vragen aan de lijsttrekkers.

OVH2000 kan terugkijken op een inhoudelijk debat waarbij er voor een ieder ruimte was om te reageren. Wellicht had het soms iets pittiger gemogen. Overall was de opinie positief.

Over de schrijver